OBSŁUGA IMPREZ MASOWYCH
Przez Kuchnię pod Aniołem
EVENTY | FESTYNY | KONCERTY | BIESIADY | KONFERENCJE | SZKOLENIA
Zapraszamy Państwa do współpracy w organizacji kateringu w czasie imprez masowych, festynów, plenerów, zjazdów. Nasze doświadczenie w tej dziedzinie pozwoli Państwu uatrakcyjnić Państwa imprezę.
OFERTA
Oprócz możliwości stworzenia oferty obiadowej czy kolacji, dysponujemy min.:
Dużym grillem węglowym, frytkownicą, maszyną do waty cukrowej, podgrzewaczami na bigos, maszyną do popcornu, własnymi namiotami do gastronomii oraz załym zapleczem technicznym
Organizacja imprez: Robert Gierek tel. 601 463 011
Kuchnia pod Aniołem tel. 793 003 009
Pomożemy Państwu w organizacji imprezy biznesowej, konferencji i szkoleń. Przygotujemy także smaczne i regenerujące posiłki dla Państwa pracowników.