OBSŁUGA IMPREZ MASOWYCH

Przez Kuchnię pod Aniołem

EVENTY | FESTYNY | KONCERTY | BIESIADY | KONFERENCJE | SZKOLENIA
Zapraszamy Państwa do współpracy w organizacji kateringu w czasie imprez masowych, festynów, plenerów, zjazdów. Nasze doświadczenie w tej dziedzinie pozwoli Państwu uatrakcyjnić Państwa imprezę. 
OFERTA

Oprócz możliwości stworzenia oferty obiadowej czy kolacji, dysponujemy min.:

Dużym grillem węglowym, frytkownicą, maszyną do waty cukrowej, podgrzewaczami na bigos, maszyną do popcornu, własnymi namiotami do gastronomii oraz załym zapleczem technicznym

Organizacja imprez: Robert Gierek tel. 601 463 011
Kuchnia pod Aniołem tel. 
793 003 009

Pomożemy Państwu w organizacji imprezy biznesowej, konferencji i szkoleń. Przygotujemy także smaczne i regenerujące posiłki dla Państwa pracowników.