WIELKANOCNE MENU 2025

W Kuchni pod Aniołem

OFERTA WIELKANOCNYCH POTRAW

Potrawy można zamawiać bezpośrednio w lokalu lub telefonicznie do 15.04.2025r.

tel. 793 003 009

Odbiór potraw 19.04.2025r. w godzinach 10.00 – 13.00

POTRAWY ŚWIĄTECZNE

Śniadanie wielkanocne (jajko, szynka pieczona, karczek pieczony w soli, sałatka jarzynowa, chrzan ze śmietaną, biały barszcz z białą kiełbasą, pieczywo, świąteczne ciasto 35,00 zł/porcja
Barszcz biały z białą kiełbasą 500 ml/900 ml 15,00 zł/28 zł
Opiekaniec wielkopiątkowy z miruny 6,00 zł/100g
Śledź marynowany w sosie musztardowo-jogurtowym (jogurt, jabłko, cebula, ogórek konserwowy) 20,00 zł/450g
Śledź solony w sosie majonezowo – jogurtowym (mandarynka, rodzynki)
20,00 zł/450g
Zupa – barszcz czysty (słoik 0,9l)
20,00 zł/450g
Sałatka jarzynowa
4,50 zł/100g
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4,50 zł/100g

 

KAPUSTA

Kapusta czerwona z boczkiem

5,00 zł./100g.

Kapusta kiszona zasmażana

5,00 zł./100g.

 

KROKIETY

Krokiet z kapustą i grzybami

7,00 zł./szt.

Krokiet z mięsem

8,00 zł./szt.

Krokiet z kaszą boczkiem, żurawiną i orzechem włoskim

7,00 zł./szt.

 

MIĘSA

Udko faszerowane kaszą i boczkiem

20,00 zł./szt.

Rolada wołowa

28,00 zł./szt.

Rolada wieprzowa

23,00 zł./szt.

Rolada drobiowa z brokułem i pieczarkami

23,00 zł./szt.

 

 

 

Potrawy o przedłużonej ważności
w SŁOIKACH

Bigos (1000g) (słoik 0,9l)

48,00 zł./szt.

Miruna opiekana w zalewie octowej (750-800g) (słoik 0,9l)

45,00 zł./szt.

Smalec z cebulką (180g)

14,00 zł./szt.

Smalec ze swojską kiełbasą (180g)

14,00 zł./szt.

 

 

 

ZIMNA PŁYTA

Zimna płyta dla 2 osób

cena: 160,00 zł

3 gatunki mięs pieczonych, 2 gat. wędlin, pasztet, rolada serowa faszerowana pieczarkami, sery pleśniowe, indyk w galarecie, rurki francuskie faszerowane pastą z jajka, śledzie 2 rodzaje, sałatka ziemniaczana
z boczkiem, jako faszerowane pastą z pstrąga wędzonego.

Zimna płyta dla 6 osób

cena: 400,00 zł

3 gatunki mięs pieczonych, 2 gat. wędlin, pasztet, rolada serowa faszerowana pieczarkami, sery pleśniowe, indyk w galarecie, rurki francuskie faszerowane pastą z jajka, śledzie 2 rodzaje, sałatka ziemniaczana
z boczkiem, jako faszerowane pastą z pstrąga wędzonego.

Zimna płyta dla 4 osób

cena: 280,00 zł

3 gatunki mięs pieczonych, 2 gat. wędlin, pasztet, rolada serowa faszerowana pieczarkami, sery pleśniowe, indyk w galarecie,  rurki francuskie faszerowane pastą z jajka, śledzie 2 rodzaje, sałatka ziemniaczana z boczkiem, jako faszerowane pastą z pstrąga wędzonego. 

Zimna płyta dla 10 osób

cena: 600,00 zł

3 gatunki mięs pieczonych, 2 gat. wędlin, pasztet, rolada serowa faszerowana pieczarkami, sery pleśniowe, indyk w galarecie,  rurki francuskie faszerowane pastą z jajka, śledzie 2 rodzaje, sałatka ziemniaczana z boczkiem, jako faszerowane pastą z pstrąga wędzonego. 

Potrawy można zamawiać bezpośrednio w lokalu lub telefonicznie do 15.04.2025r.

tel. 793 003 009

Odbiór potraw 19.04.2025r. w godzinach 10.00 – 13.00