W Kuchni pod Aniołem
OFERTA WIELKANOCNYCH POTRAW
Potrawy można zamawiać bezpośrednio w lokalu lub telefonicznie do 15.04.2025r.
tel. 793 003 009
Odbiór potraw 19.04.2025r. w godzinach 10.00 – 13.00



POTRAWY ŚWIĄTECZNE
Śniadanie wielkanocne (jajko, szynka pieczona, karczek pieczony w soli, sałatka jarzynowa, chrzan ze śmietaną, biały barszcz z białą kiełbasą, pieczywo, świąteczne ciasto | 35,00 zł/porcja |
Barszcz biały z białą kiełbasą 500 ml/900 ml | 15,00 zł/28 zł |
Opiekaniec wielkopiątkowy z miruny | 6,00 zł/100g |
Śledź marynowany w sosie musztardowo-jogurtowym (jogurt, jabłko, cebula, ogórek konserwowy) | 20,00 zł/450g |
Śledź solony w sosie majonezowo – jogurtowym (mandarynka, rodzynki)
|
20,00 zł/450g |
Zupa – barszcz czysty (słoik 0,9l)
|
20,00 zł/450g |
Sałatka jarzynowa
|
4,50 zł/100g |
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
|
4,50 zł/100g |
KAPUSTA
Kapusta czerwona z boczkiem |
5,00 zł./100g. |
Kapusta kiszona zasmażana |
5,00 zł./100g. |
KROKIETY
Krokiet z kapustą i grzybami |
7,00 zł./szt. |
Krokiet z mięsem |
8,00 zł./szt. |
Krokiet z kaszą boczkiem, żurawiną i orzechem włoskim |
7,00 zł./szt. |
MIĘSA
Udko faszerowane kaszą i boczkiem |
20,00 zł./szt. |
Rolada wołowa |
28,00 zł./szt. |
Rolada wieprzowa |
23,00 zł./szt. |
Rolada drobiowa z brokułem i pieczarkami |
23,00 zł./szt. |
|
|
Potrawy o przedłużonej ważności
w SŁOIKACH
Bigos (1000g) (słoik 0,9l)
|
48,00 zł./szt. |
Miruna opiekana w zalewie octowej (750-800g) (słoik 0,9l)
|
45,00 zł./szt. |
Smalec z cebulką (180g)
|
14,00 zł./szt. |
Smalec ze swojską kiełbasą (180g)
|
14,00 zł./szt. |
|
|
ZIMNA PŁYTA
Zimna płyta dla 2 osób
cena: 160,00 zł
3 gatunki mięs pieczonych, 2 gat. wędlin, pasztet, rolada serowa faszerowana pieczarkami, sery pleśniowe, indyk w galarecie, rurki francuskie faszerowane pastą z jajka, śledzie 2 rodzaje, sałatka ziemniaczana
z boczkiem, jako faszerowane pastą z pstrąga wędzonego.
Zimna płyta dla 6 osób
cena: 400,00 zł
3 gatunki mięs pieczonych, 2 gat. wędlin, pasztet, rolada serowa faszerowana pieczarkami, sery pleśniowe, indyk w galarecie, rurki francuskie faszerowane pastą z jajka, śledzie 2 rodzaje, sałatka ziemniaczana
z boczkiem, jako faszerowane pastą z pstrąga wędzonego.
Zimna płyta dla 4 osób
cena: 280,00 zł
Zimna płyta dla 10 osób
cena: 600,00 zł




Potrawy można zamawiać bezpośrednio w lokalu lub telefonicznie do 15.04.2025r.
tel. 793 003 009
Odbiór potraw 19.04.2025r. w godzinach 10.00 – 13.00